|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Sta mislite o ovim monitorima i koja su vasa iskustva (ako ih neko ima), da li ih uzeti ili ne.Snimam u kucnim uslovima i na terenu,live ali isto u kucnoj varijanti sa Boss-om br1600. Hocu da zaokruzim pricu, opreme,srazmerno cena,kvalitet, (da ne uzmem spravu od 2000e, a monitore od 300e i kontra) s obzirom da nemam studio i brdo analognih sprava, da li mi je kombinacija Boss br1600(kojeg imam)-Wharfedale diamond 8.2(MONITORI 100V OD 45-24KHZ koje bih kupio)-Mic RODE NT2A (kojeg imam) dovoljna za neki pristojan rad ili nesto drugo da ubacim u ovu kombinaciju sto se tice monitora
![]() ![]() ![]() ![]() hvala na strpljenju i odgovorima !!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Koristim ih nekih 5-6 god. i za ulozeni novac su veoma dobro resenje, moze se na njima uraditi veoma dobar mix, dosta su flat i ne farbaju zvuk. Jedino pripazi na visokotonce, ja sam vec promenio jedan (na pocetku u garanciji), jer na nekim modelima daju ostar metalni zvuk koji prelazi u distorziju. Od tada nema nikakvih problema.
Pogledaj eventualno i KRK modele, meni se licno ne svidjaju, ali su predpostavljam u slicnom cenovnom rangu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hvala ti, gledao sam i KRK-ove modele, nisu mi se licno svidele, pa sam se odlucio za wharfedale 8.2 aktiv, jer KRK bih uzeo samo neki jaci model koji su znatno mnogo skuplji, a u ovoj klasi mislim da je wharfedale pobedio, vise pruza od KRK-rokit serie, narocito u visokim frekfencijama, dok je bas sasvim ok 6.5" ko "bonbona". Ako imas jos neko iskustvo sa njima a zaboravio si, kazi, uglavnom dovoljno mi je i ovo tako da cu pazariti sigurno wharfedale 8.2 aktiv !!!! Poz... !!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
A ESI nEar 8 experience? Tu ih svi hvale...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Pa predpostavljam da su i oni ok, koliko sam cuo hvale ih na forumu, odlucio sa samo sto su ovi ESI-Kinezi, a wharfedale-Englezi, bez veze, iskreno receno morao sam da presecem, ESI nisam cuo, a wharfedale sam probao .....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Magnum, Wharfedale jeste dizajniran u Engleskoj (citav sklop), ali se zbog valjda manjih troskova proizvodi takodje u Kini. Ovo ti spominjem samo radi informacije, sve sto smo vec spomenuli o njemu stoji, znaci nema niceg negativnog zbog Kineske proizvodnje, posto su zvucnici zaista solidno uradjeni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TANNOY REVEAL AKTIV 66D ili DYNAUDIO BM5A | mozart554 | Monitoring | 15 | 27-09-2008 07:26 PM |
Wharfedale DP8.2A vs. Alesis M1 Active MK2 | Tribal_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 06-07-2006 03:55 AM |
Wharfedale diamond monitori | MD | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 18-06-2005 04:37 PM |