|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Odjednom mi se počelo dešavati da mi playback prekida usled malo veče internet aktivnosti!!!!! Imam edirol ua-25 na usb....već par godina koristim isti komp i istu kartu i to je tek sad počelo da mi se dešava....trenutno baš sownloadujem jedan torrent i kida mi playback...ima li iko predstavu šta može biti? Neke osnovne stvari možemo preskočiti - nove drajvere, reinstal sistema i tako to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mozda malo slabiji komp? Skidanje s neta zna dosta trosit resurse...Koje drajvere imas za ua-25?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
pa nije komp baš neka poslednja generacija...al, kvaka je u tome što je sve šljakalo nekolike godina bez greške...da bi se pojavilo tek u poslednje vrijeme...da, zaboravio sam bitnu stvar - desi se čak i da miš na usb isto tako gubi kontakt...moguće da je neka za'ebancija sa usb portovima...drajvere sam skidao sa vremena na vrijeme - ne znam jesu baš poslednji...provjeriću |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ako je modem na usb, moguce je da uzima resurse. Meni se desavalo da mis koji je usb zapinje prilikom kopiranja sa (usb)flasha...
Ako je tako,prebaci modem na UTP vezu sa kompom...
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
B.B je u pravu, ako mozes prebaci modem na utp, okupira ti bandwidth na USB-u. To je mnogo jednostavnije od ceprkanja po kolicini resursa za svaki usb, mada i to moze da se radi. Nego, cemu ozbiljan rad na DAW-u mesati sa torrent download-om i internetom, to je samo po sebi losa ideja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa Presonus Inspire kartom | avlijas | Computer Hardware | 2 | 15-02-2010 04:20 PM |