|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Posle jednog resenog problema sa kablom,eto i drugog.Imam fw kartu sa tri ulaza ti chip set,mogu tri uredjaja da rade odjednom,medjutim kada je samo jedan uredjaj ukljucen radi sve super,ali ako ukljucim jos jedan sve se blokira,u pitanju je rme 400 i liquid mix.Na sajtu sam pronasao neki tekst o tome http://www.focusrite.com/answerbase/...cle.php?id=265 cak sam i skinuo neki programcic PCI Latency Tool 3.1v2. koji jos nisam pokrenuo ocekujuci neki savet od iskusnijih.Postoji i video prezentacija http://www.focusrite.com/answerbase/...le.php?id=1040 Da li sam uopste na pravom putu resenja.Ako je neko imao ovakav ili slican problem bilo bi mi od velikog znacaja u resavanju ovog glupog PS problema.
veliki pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
'si probao da pove?e? LiquidMix na drugi FireFace-ov FW port umesto direktno na firewire karticu u računaru?
Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
To sam prvo probao ista stvar,onda nabavio kabl,kao ajde tako ce sigurno raditi medjutim nista.Ostaje jedino ovo da probam,sa PCI Latency ako nema neko drugu ideju,pa ako i to ne upali odnecu sve da probam kod ortaka na drugom kompu,ako tu bude radilo onda reinstal celog sistema,ne vidim drugo resenje.Mozda i ima ali ja ga ne znam. Tako je to sa PS ,probali smo tu varijantu za koju pitas na macintosh lap topu i sve je radilo savrseno.
pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Da li je uopste moguce na PS-u da rade odjednom dva firewire uredjaja na istoj magistrali?Mozda svaki uredjaj zahteva poseban BUS,tj posebnu firewire kartu?
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
katastrofa | silicon science | Pricaonica | 0 | 16-04-2010 06:02 PM |
FIREWIRE vs PCI | DJedai | Computer Hardware | 5 | 08-05-2007 12:12 PM |