|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kakvi su uslovi za narucivanje vintage opreme preko eBaya
i ukupni troskovi, carina, itd. Da li se to isplati? Postoje li neki bolji nacini nabaviti opremu i SSL konzolu iz inostranstva (USA i Evropa) i dostaviti to u Srbiju + instaliranje. Bas sam se zaneo sa niskim i pristupacnim cenama na eBayu, ali kad pomislim na proceduru i troskove proklinjem dan kada sam rodjen ovde. ![]() So... whats up ![]() Last edited by DzoniPFC; 08-09-2010 at 02:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
I ja redovno parim oči po ebay-u .Najbolji način da to prođe ?to bezbolnije bio bi da ima? nekoga preko, da odradi pazar za tebe, pa kad bude dolazio za par meseci da ti dopremi to ?to ti treba,ako je moguće bez (k)carine.A ovi preko jedva čekaju da ih nazove?.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofon i studijska oprema | DobarDan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 29-01-2010 12:20 PM |
koja studijska oprema | koki | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 27-09-2006 12:11 AM |