|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ima li ko iskustava sa produktima ove firme? Da li je tako dobro u praksi kao na papiru?
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
sad sam bio pre neki dan u Nisu na Jazz festivalu, i bas sam cackao taj njihov sistem. Mogu da kazem da je to odlican sistem! Prvi put kad sam ga cuo (isto u Nisu, pre dve godine) delovao mi je ok, nista posebno, moguce zbog amfiteatra i zato sto je mixer baaas bio daleko od sistema.... ali evo sad, posle nekog vremena, bas je wow
![]() ja mislim da je to neka VHD serija, ili tako nesto.... ti verovatno pitas za manje EX i slicno, za tezge.... to nisam slusao, ali par kolega kaze da to isto radi odlicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa da, taj ex, navodno u konfiguraciji woofer sa 2x12 i gore dve kutije sa po 10kom, radi bez problema 300, 400 ljudi (sad, ne zna se kakvih
![]()
![]() |
#4 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
jedna od prednosti je i portabilnost, jer moze stati na zadnje sediste stojadina npr. imamo ga i mozemo organizovati prezentaciju u Artistu, u klubu bez problema pokriva 400 ljudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
baci cenu za ex2.2 i ex10
![]()
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
najbolje da spakujem svoje RCfe i dodjem do NS na A/B test
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
radimo vec trecu god sa njihovim najvecim sistemom i stvarno su svi prezadovoljni, a ono sto je zajednicko svim korisnicima je cudjenje kako iz tolikog zvucnika izlazi toliko zvuka ....
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Kao i kolega Bitch, imao sam priliku da radim na vecim sistemima i u zatvorenim (hale) i otvorenim prostorima(VHD,...) i utisak je isti (da ne ponavljam ono sto su i druge kolege primetile) - veoma mocno za gabarite sistema, prilicno linearno, "brzih" tranzijenata i sa veoma korektnim "pokrivanjem prostora". Zaista sam bio skeptican kada sam prvi put video instalaciju, pomislivsi da nema ama bas nikakve sanse da se sa tih "par kutija" odradi koncert za vise hiljada ljudi... Praksa me je demantovala, pogotovo imajuci u vidu cenu, gabarite i jednostavnost instalacije.
Koliko znam Artist radi zastupnistvo za KV2 sisteme i Lesa sigurno moze dati dosta korisnih informacija. Sto se tice klupskih sistema Off-u preporucujem da razmeni iskustva sa g. Cedom Ivanovicem, covek takodje radi u Artistu, a i bavi se klupskim svirkama, znam da je KV2 sisteme isprobao i u "praksi", a i da ima u planu (mozda je vec i pazario?) da postane "ponosni vlasnik" istog. Saljem kontakt na p.m.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio ProFire 610 - FireWire audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 7 | 11-12-2013 11:10 AM |
Kupujem M-Audio Fast Track Pro - 4 x 4 Mobile USB Audio/MIDI Interface with Preamps | alexcarina | Kupujem/trazim | 0 | 31-01-2010 03:12 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |