|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam dosta odrađenih instrumentala (hip hop) na kojima sam koristio sidechain kompresiju, TC Native Bundle kompresor na Bass kanal, na Kick kanal Sidechainer. Prodam instrumentale, trebam da po?aljem kanale, međutim svatio sam da kad eksportujem posebno Bass kanal nema ?eljenog efekta (?to je i logično kad je kick mutiran). Ima li neko savet kako da najla?e prevaziđem problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
Koji program koristiš? ako je nuendo-cubase, možeš umesto SOLO pa exportovanje Master Outputa da jednostavno na audio-mixdownu selektuješ da renda samo bass kanal. Bez solo opcije uključene. Onda će ti raditi i kik i sidechainer, a izrendaće ti samo bass.
drugi način je da spustiš regler ako ti je sidechainer na insertu, a namesti da bude prefade ako je sendu. Ako baš želiš samo bas tojest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
da da, cubase 5. Hvala mnogo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
u cubase 5 možeš čak i batch export da radiš, ne moraš da exportuješ jedan po jedan kanal, nego selektuješ više kanala ili grupa ili čega god pa ih exportuješ u odvojene fajlove, i to u jednom prolazu. Divna stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Učinio si mi ?ivot lak?im. Hvala na informacijama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
neznam dali ja ne? pogre?no radim, ali ne mogu nać načina da mi eksportira mono kanale... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
mislim da u cubase 5 se negde zaturila ta opcija, znam da ju je ranije bilo. Skoro sam i ja pokušavao pa nisam uspeo
zapravo, mono je moguće exportovati izgleda samo kad nije batch export upaljen. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reaper sidechain | deluci | Audio Software | 1 | 20-04-2010 07:20 AM |
Sidechain | deluci | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 05-04-2010 05:21 AM |
Sidechain pitanje | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 24-09-2008 11:45 PM |
Sidechain compressor | kravadinka | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 17-11-2006 11:41 PM |
Sidechain | Shady | Audio Produkcija - Tehnike | 60 | 30-10-2004 04:20 PM |