|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo svima,
Interesuje me da li ima neko za deljenje vlaske muzike midi fajlovi, i vokali dodola i bajalica? ![]() Potrebno mi je da ubacim u traku malo naseg melosa tj istocnog dela Srbije. Ako sam nesto pogresno napisao molim moderatore da me obaveste zbog ispravke! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Trazi na netu izdanje PGP-a "Homoljski motivi" Kučevo...
Znam da posoje 2 izdanja, i imam oba....mnogo dobra stvar, bas za to sto ti kazez...ja sam vec pola...pokr....mislim pozajmio.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
thnx samo da potrazim to
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hi, hi Negotinac, zar i to jos da upadne u repertoar play-stop "muzicara".
Nece ti niko u tom kraju uraditi nijedan midi-file vlaske muzike, to ti je interni dogovor svih aranzerista i studijskih muzicara iz tog kraja, budi uveren u ovo sto sam napisao, potvrdjeno. Postoje veliki broj midi-file vlaske muzike koji su uradili muzicari iz drugih krajeva ali po specificnosti stila i svega ostalog nijedan od tih midi-file vlaske muzike ne vredi ni pisljiva boba, toliko su losi da je prosto uzasno to i slusati.Kad neko iz drugih krajeva odsvira vlasko i sve to jos u midi-file-u jednostavno zvuci smeshno. Zar ti kao negotinac ne mozes to ljudski odsvirati live, vec zelis jos i midi-file ? Last edited by 66musicman; 21-07-2010 at 12:03 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Prosto jeste, ali ne bavim se ovom vrstom muzike (zanr) samo zelim neke motive da iskoristim. Ako je to uopste moguce, mada znam nekoliko ljudi koji rade na tome tako da cu potraziti. Nije meni to toliko znacajno, kao ovi vokali izvorne muzike Srbije. Nemogu nigde naci barem male delove. Nesto sam iskobeljao ali kako ce sve to ici videcemo.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Filmska muzika | alfom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 10-04-2010 02:48 PM |
Niskobudzetna muzika | Preeview | Promocija radova | 4 | 11-03-2010 11:43 PM |
"moderna muzika" i muzika za pare | balthazaar | Dragan Ivanović | 152 | 24-11-2006 05:21 PM |
Rastimovana muzika | akowalee | Razno | 5 | 22-05-2005 02:56 PM |
bubnjarski midi fajlovi | gorjan | Audio Software | 15 | 14-08-2004 11:28 PM |