|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
ej..
jutros sam kupio novu M-Audio Audiophile 2496 ubacio je u komp instalirao drivere i kada pustim neki zwuk jedan od izlaza radi potpuno ok (izbaca swe tonowe,wisoke,niske) dok drugi izlaz samo izbaca wisoke tonowe...probao sam wise solucija da bih rijesio problem (nowi driveri,drugi slot u kompu i td...) ali mi se i dalje jawlja taj problem...wjerowatno je stwar u hardweru pa bih htjeo da pitam dal je neko imao slican problem i kako ga je rijesio... Hwala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
...nisu ti slucajno crkli zvucnici ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
nisu...probao sam skoro swe sto mi je palo na pamet,nowi driver,nowi slot,nowi kablowi,drugi izlazi na mixeru,isprobao swe opcije u njenom control panelu...i opet nista...ako neko ima neki predlog neka kaze =D spasio bi me! =D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ovo jeste glupo, ne zelim da vredjam, nego cisto da spomenem, da ga ne ukljucujes mozda u neki suround krsh? ako nije to, i ako si imao normalan zvuk do 'novog' audiofila, onda je neispravan, ne lupaj dalje glavu, vracaj ga!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
ne,imam monitore,m-audiowe takodje...ne znam idem probati jos neshto ako ne sredim problem wraticu je...Swe u swemu hwala puno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
srecno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa audiophile 2496 | kalson | Computer Hardware | 9 | 11-01-2008 04:10 AM |
Audiophile 2496 problem | phil.milmax | Computer Hardware | 2 | 12-04-2007 11:27 AM |