|
Mastering Tehnike postprodukcije i masteringa... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Pozdrav svima!
Konačno je startovao moj mastering website: www.earresistible-mastering.com , komentari na site su veoma dobrodošli..... ![]() Povodom toga htio bih napraviti nekakvu promociju svojih usluga na Rumskom i pala mi je ideja za nekakav "kontest" , gde bi članovi rumskog mogli poslati svoje nezmasterirane radove različitih muzičkih stilova....ja bih izabrao po mom mišljenju najbolje izmiksane stvari - masterirao bi jih - i stavio na rumski na slušanje. Recimu minutu montaže bridge/refren kako je bilo prije i kako je kasnije...plus da bih opisao cijeli process rada- koji outboard, plugin etc... Tako bi svi mogli usporedit rezultate prije i kasnije mog masteringa , i usporedit jih sa originalnim masterima koje bi napravio izvodjač sam. Napravio bih 5 pjesama...svaku iz jednog stila: 1. rock i slično 2.techno 3.hiphop 4.pop 5.još nešto - može i narodna muzika Linkove do dve verzije izmiksanih pjesama -jednu bez limitera/maximizera na master outputu (max peak level -6dbFS), plus jednu sa vašom verzijom masteringa (sa limiterom/maximizerom) - ču primati na svoj email do 30.4.2010 Prije uploada obavezno "zipajte" fajlove!!! Da znam ako je sve o.k. sa njima kad jih odkompresiram.... 24 Bit Wav ili Aiff na sample rate-u na kojem inače radite... A mastering izabranih ču napraviti u tjedan dana, znači do 7.5.2010 Kontest je sa time otvoren, ako neko ima još koja pitanja ili predloge....slobodno.... Pozdrav, Gregor Zemljic
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace Last edited by gregor z; 21-04-2010 at 08:18 PM. Reason: extra info |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ladno ti je klijent fm attack
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
ladno su ti klijenti Plaid! Joel Mull!...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Hehe....ladno....
Sa Shawn-om (FM Attack) sam radio cijeli album i skoro sve njegove remixe (neke sam i miksao - PNAU, WayOutWest, SallyShapiro...), i ba? sad radimo na novom EP-ju...super je suradnja s njim i totalno mi je cool njegova muzika A za Plaid sam radio dve pjesme za neku kompilaciju (Robovox) ....i bio sam s njima direktno u kontaktu..i zanimljivo je bilo čuti ruff mikseve, koji su več vrhunsko radili, morao sam pazit da ne?to ne pokvarim.......kako sam njihov veliki fan , bila mi je velika čast da mogu ne?to njihovo "dotaknut"... A za Joel Mulla radio sam mix CD.....ni?ta posebno....nisam mu masterirao neke mikseve.... Ako ima jo? neko pitanje u smislu - ?ta ili kako sam radio za nekog - slobodno pitajte... I po?aljite neke trackove.... Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
vidim christian smith , slam ,rush , super...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Sve mix CD-ji.....ni?ta od mikseva....
![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
Mastering Q | karingalo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 02-04-2009 03:56 PM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
mastering | nunuk_t2L | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 10-08-2007 10:59 AM |