|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdravljam,
imao samo za napokon rjesenje problema monitoringa nekoliko verzija i odlučio sam se za jedan izbor, u odnosu koliko novaca sam imao. u opciji su bili: 1.Alesis M1 Active 620 2. Yamaha HS 50M 3. Behringer Truth 2031A 4. mali KRK RP5 G2 svi su u istoj budget klasi, ODABRAO SAM ALESIS M1 ACTIVE 620, mnogo sam lcitao po forumima i odlučio se ipak za ove, KRK je privlačan al je stvarno premalen,naručio sam u Artistu dolaze mi sutra. Nisam mogao naći na ovom forumu ni?ta o njima, ?ta mislite da li sam napravio pravi izbor i ima li neko iskustvo sa njima?? Inače ih koristim samo za mix,aranziranje radim u kasnim nocnim satima i koristim AKG K240 prilikom komponovanja. Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Radje nemoj razbijat glavi jesi li napravio dobar izbor nego
se pokusaj koncetriraj na njih i naviknut se na njihov zvuk.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ja imam Alesis pasivne sa Alesis Mk2 i Ra150 (čini mi se
![]() Kolega mi u pravom studiju ima Krk. Poslu?ao sam dobro i nije mi to dobro. Mo?da će Boggy najbolje odgovoriti na ovo pitanje. Ali, ja ove svoje ne bih dao za nikakvo krkanje. Smotak čarapa u rupe (kako Boggy reče), navikni se na zvuk, odradi bass maltretiranje (kako malo radim, moje su tek sada, nakon par godina, o.k.) i u?ivaj. A sve ?to ne valja da se zamjeniti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
hvala na prijedlozima, zapelo mi je za oko to sto si rekao da stavim čarape i rupe na tunelu od bass-a, jel lo zaista treba raditi, ??? sumnjam da inzinjeri koji su ih pravili nebi to već u tvornici odradili, :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::: da li treba prilikom instaliranja aktivnih monitora ?timat nazad filtere i ekvilajzer i ugodit sebi zvuk za slu?anje, ili ostavit sve ravno"flat" kao naj referentnije, puno pozdrava |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Kod mene su kutije u ćo?kovima kod samog zida. Ima uputa od Boggy-a u vezi toga ovdje negdje na forumu, a tiče se anuliranja razvijanja nerealnog basa kod takve pozicije kutija. Uz neke kutije ovog tipa dođu čepovi uz neke ne, pa dobro dođu progledale čarape.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Nemoj zatvoriti obadva bass porta... ako imaju dva kao stariji alesis mk2 active... zbog hlađenja...
![]()
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
Kako ti rade monitori Alesis M1 Active 620 kako si zadovaljan? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |