|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Koji OS iz serije Win 7 vam je najefikasniji i najstabilniji za muzicku produkciju?
...Sta mislite o ovom naj novijem izdanju Microsoft Windows 7 Ultimate x86 Integrated February 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ako hoces muziku onda 64bit
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Da...naravno, ali ne podrzava masina ...a i upitanju je lap top sa neprosirivih 1gb ram-a. Hteo sam da stavim XP ali to je proizvodjac blokirao, tako da mi negine neka verzija 7-ce x86. Pa sad gledam sta da stavim, neocekujem cuda ali bar da usnimim koju traku gitare, eventualno neki bit iz baterije...a da sve to radi bar 2 meseca!!Sala...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ne kontam
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Bice nema drajvera ... pokusaj da nadjes drajvere nekako, skoro uvek su dostupni na neki nacin ...
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jes`.....lepo je to muzika+64bit system i jos W7...ali kako drugi kazu ~sutra malo~
Uvek se nadje nesto sto ce kociti rad... Bas sam bio otvorio thread gde sam pitao "kakav mi komp, ukljucujuci i software i hardware, treba da bi sve perfektno funkcionisalo u 64bit win7-vi recite i ja cu to nabaviti" ali verovatno niko nije bio siguran..pa i nisam dobio odgovor... To pitanje sam postavio sa razlogom...jer dosta ljudi tezi ka Quad i vise core procesorima, 10000000gb rama memorije i jos kakvim preterivanjima a rade na 32bit-nom xp koji vidi samo do 3.2gb rama, shodno tome postavlja se pitanje sta ce im onih 99000000 ostatka RAM-A, zatim koliko 32bit-ni xp moze iskoristiti (i core2duo)a kamoli quad core...Jos ako imaju stariji audio interface za koji ne postoji 64bit-ni drajver za operativne sisteme uopste....pa tu su i softweri..i da ne nabrajam jos.... Sve u svemu....moje licno misljenje je da ce se jos cekati na ovu lepu zamisao kako bi to radilo onako kako treba, a ne sa nekim sitnicama koje ce kociti i nervirati korisnike pri radu na ovakvom sistemu...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Win7 | eternoRBC | Computer Hardware | 2 | 07-03-2010 07:07 AM |
win7 i veliki fajlov | Hollow Mind | Audio Software | 6 | 05-03-2010 05:43 PM |
Win7 i Cubase 4 ? | branoy | Audio Software | 8 | 15-10-2009 08:23 AM |