|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Postovanje...mozeteli mi preporuciti neki mikser koji je upotrebljiv i u studiskom radu,a po potrebi i da ozvucim probe benda (i svirke).Imam amp tako da moze biti i pasivan, ali dolazi u obzir i aktivan,da eventualno prikljucim i monitore preko njega.
Budzet krajnje zalostan - 500eura (koji dinar gore-dole) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mackie onyx 1620.... polovan, a dobar moze da se nadje za te pare..... zvucno, vredi puno vise
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Da li znas koliko kosta nov, verovatno u Sky Music-u ako se nevaram oni su zastupnici, ili gde mogu naci polovan....Hvala na odgovoru...iako nemam iskustva sa miksetama ova mi se po specifikaciji izuzetno svidja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Zaboravio sam da pitam...sta mislite o ovom mikseru, mozda nije u onyx kategoriji ali nov kosta oko 400 eura...Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Za taj budžet preporučujem neki Allen&Heath ZED mikseta, ima varijante sa i bez efekata. Pogledaj u Artistu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
evo linka...malo pre sam zaboravio da ga iskopiram...
http://www.alesis.com/multimix16usb20 |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mixeta za studio? | Kraljevic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 25-12-2007 10:09 PM |
Koja mixeta???? | jammer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-03-2007 05:42 PM |