|
Matko Sasek - Koolade Jedan od nasih najboljih i nasiroko (US-Evropa) najcuvecnijih Hip-Hop producenata, razgovara sa vama na temu produkcije Hip-Hop muzike. Saradjivao sa Blackout Project, Edo Maajka, General Woo, Nered, Popay, Masta Ace, Ghostface Killah, Talib Kweli, Izza Kizza itd itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Koliko ti vremena ode na matricu.?
Jel dodajes po malo, pa se vratis posle nekog vremena, ili izudaras sve za par sati? Jel doradjujes posle ili ostavis "onako kako izadje"? (evo sad se bas cuh sa Mirom iz Moris studija...)
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
koliko tebi treba za matricu? jel dodajes po malo, pa se vratis poslije na nju, ili izudaras sve u par sati? Jel doradjujes ili ostavis onako kako izadje? mislim, pitam te to jer sumnjam da se moj nacin rada previse razlikuje od tvog... ![]() pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
U pa super vi razgovarate.
Al aj to malo na PM, pa tamo razvijajte phillo-stillo - znam te zna? me fore!
#4 |
Junior Member
|
![]()
Aaaa?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Hehe, Igore, jes ustao na lijevu
![]() Ma Igor je samo htjeo da kaze da bi zelio da cuje sta i kako radis, siguran sam da nije mislio nista lose (iako ovo tako zvuci, nekako drsko ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ma nije bed! Ne ljutim se ja na nikog. Tesko da cu se samo tako naljutit na nekog... ovaj "aaaa?" u prijevodu znaci "prevedi"
![]() nego moj odgovor DaBear-u mozda isto zvuci malo drsko, ali nije. fakat mi nije namjera nikog vrijedjat. ja samo volim biti sarkastican sa vremena na vrijeme. pa da pojasnim... svi mi imamo iste momente dok radimo muziku. za neku svar ti treba 2 sata, a za neku 2 mjeseca... svi se nekad uhvatimo u kostac sa nekim beatom s kojim nismo zadovoljni ono 100%, i nikako da ga dovrsimo... desava se i najboljima! ![]() nego, vec samo pitanje kolege mi je bilo... hmmmm... i odgovor na njega! sve sto si pitao brate, sve se to desava. svako ko radi muziku zna da tu nema pravila, nikakve formule ili recepta... to je muzika! bilo bi glupo da je svaki put sve gotovo za pola sata zar ne? jos jednom no hard feelings DaBear! ![]() ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
na koliko bita obicno radis? | DaBear | Dejan Vučković | 6 | 06-01-2010 07:16 PM |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |