|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Jel neko probao one open labs miko niko i sta vec pc+klavijature?
Jel moguce tako nesto napraviti u kucnoj radinosti? jel neko probao da napravi od ovde prisutnih? Hvala
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() ![]() kralju ![]() nasmeja me. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
He he drago mi je da sam nekoga uspeo da nasmejem
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mogu da ga naprave oni momci iz open labsa.
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Nekoliko puta sam se igrao sa Neko XXL i onaj stari prvi Neko,
meni se svidjaju puno, uskoro uzecu Neko XXL al one se stvari moze napraviti i kuci, naravno ne u onako leziste al kad bi se izelo dobar PC system i dobar Controller pa tu isti i neki malo Digitalni Mixer bilo bi isto i mnogo bolje. Sve ono sto jest je samo PC baziran system ko sto svi imamo al u ono kuciste, nista vise.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Naravno da bi mogao da se napravi, cak i bolji nego sto je NEKO ali sve to dolazi sa svojom cenom koja bi sigurno bila mnogo veca nego sto je sam gotov proizvod, jer je u pitanju serijska proizvodnja koja je uvek jeftinija nego na komad .....Ako hoces da pravis sam mogu te spojiti sa nekim ljudima koji su vec radili sebi hardware i soft za tako nesto ...samo TO KOSTA
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs - Novi proizvod- INTERESANTNO !! | DaBear | DSP forum | 1 | 28-11-2009 12:23 PM |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
Perune reci nam nešto više o OPEN LABS Neko | Geronimo | Computer Hardware | 18 | 14-04-2009 10:54 PM |
DBeat - novo od Open Labs!! | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 05-04-2009 01:47 PM |
Open Labs Neko Tse/limited... | perun | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 13-12-2008 09:45 AM |