|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zanima me da li ima iko ko je upisao FDU, ili ga je poku?avao upisati, na katedri Snimanja I Dizajna zvuka, i da je voljan da mi odgovori na pitanja oko prijemnog. Nek' se javi na PM ili na nikol.a@hotmail.com. Unaprijed hvala, pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Mogu ti reci da ljudi od 30-35 god vec par godina uzastopno pokusavaju da upisu, ali bezuspesno...
Ja sam pokusao, pa sam se odlucio ipak za muzicku akademiju i hvala Bogu uspesno zavrsio.. Naravno moze se upisati....ali da ti ne pricam kako....znas vec sta ti je ciniti... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ja sam prosle godine objasnio sve o upisu na Fdu i prijemnom ispitu,probaj da nadjes taj post.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Hajd' molim te postuj link, il' mi reci barem na kojem je podforumu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Jo? jedna stvar. Ona gomila literature za prijemni - ima li neko da mi ka?e ?ta će mi trebati od onoga, po?to sam čuo da ne treba sve učiti, i da l' mo?da postoji kakva skripta, itd.? Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Moze li kakav odgovor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Prijemni nije bauk samo je specifican. Knjige na koje treba da obratis paznju su Ivo Blaha-Dramaturgija zvuka u AV delu, Alek Nisbet- Snimanje i obrada zvuka i za opstu kulturu spremaj se kao za kviz odgovori su na zaokruzivanje. Test sluha ti je kao za nizu muzicku skolu. Ja sam upisao bez ikakve kombinacije tako da ne padas na te price
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|