|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Nakon bezbroj listanja, trazenja, citanja svih postova u sekciji monitoringu, gledanja po drugim forumima, grafikona i recenzija - zanima me jednostavna usporedba dvaju Yamaha. Oba su hvaljena i blačena. Za HS 50M se govori da se znaju pokvariti, za MSP 5 da fali bass-a. Makar mislim da niti HS 50M nema puno vi?e istoga.
![]() Isti post sam vidio i na gearslutzu i isto svaki svoga konja hvali. Inače imam jo? i monitorske slu?alice sa dobrim bassom, radim u 3x3 sobi koja nema poseban akustičan tretman. Yamaha HS 50M ili Yamaha MSP 5? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Msp5
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Imam hs50m,kupio sam ih a da ih prije toga nisam poslusao kako zvuce..Isto tako mislim da treba da poslusas u svojoj prostoriji,jer nece u svakoj isto da zvuce.Ja sam bio razocaran u pocetku ali kad sam ih fino pozicionirao u sobi onda je to bilo sasvim nesto drugo,Predpostavljam da su msp5 bolji jer su i komad skuplji a cuo sam na vise mjesta da ih hvale!Basa sigurno neces mnogo imati koje god da uzmes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Msp5 je monitor vise klase od HS.... imam ga vec par godina i uopste nije naivan
![]()
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Dali se yamaha msp 5 moze usporediti sa adam a7?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
MSP 5 koristim vezane za dj setup, zadovoljan sam. Ako hvali bass imas sw10 koji ide uz yamahine msp5 i msp7 serije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha dgx 300 ? | XerXed | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 14-11-2009 02:41 PM |
yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 09:03 PM |
Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 04:12 PM |