|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo ovako imam problem s koji ne mogu rije?iti već neko vrijeme...
Imam zvučnu externu FireWire Saffire 24 DSP, i nikako ne mogu u traktoru namijestiti jedan kanal za monitoring na slu?alicama, a drugi master output? kako god namijestim u MIX pultu od zvučne uvijek mi se čuje na slu?alicama i master iz drugog decka....znači ako je fader u ljevo(A) i svira taj kanal van na zvučnike, a u desnom pritisnem iconu za preslu?avanje na slu?alice cujem i ovaj zvuk iz decka A??? Je li imao netko sličan problem ,mo?e li pomoći iko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Nekad se to desava kada se vise puta reinstalira ili upgrade-uje driver, a ostane djubre od prethodne, pa dobijes u registry-u duplirane unose za istu stvar, npr. audio in/outs... Probaj da uninstall-iras i traktor i drv, pocistis manuelno registry, pa onda ponovo sve na cisto... Ovo je otprilike podjednako smaranje kao i reinstalacija sistema, + uspeh nije garantovan, tj. moze da se desi da ti traktor bude ok, a da ti nuendo ili sta vec ide na pogresan out... Tako je bar kod mene izgledalo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
e sredio sam to nije bilo do toga, trebalo je samo u traktoru namijestit,
glupost totalna...svejedno hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY Traktor MIDI kontroler | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 05-10-2006 05:08 PM |
ultimative controller for traktor... | andrija | Computer Hardware | 3 | 24-10-2004 04:43 PM |