|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Trenutno su mi iz studija u re?iju konekcije direktne (mikrofon - 1 kabel - Audio interface), međutim, dosta mi je spremanja nepotrebnih kablova u stranu pa bi si ugradio mali multikor. Multikor znaci da vi?e nije direktno sa jednim kabelom, vec bi bilo (mikrofon - kabel -konekcijaMUKLTIKORkonekcija - kabel - audio interfejs)...dizajnerski je ljep?e i prakticnije, ali zanima me koliko bi izgubio na kvaliteti samog signala od majka do audio interfejsa s obzirom da bi bilo 4 konekcije a ne 2???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
zanemarivo,naravno ako sve dobro zalemi? i ne kupi? kineski multicore nego neki ipak malo pristojniji npr klotz ili mogami
bpucekov www.akaj.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hvala....Multikor ne bi ni kupovao vec bi ga napravio od Klotzovog mikrofonskog kabla i sam sve spojio...jer mi treba samo 3-4 metra...a ne znam gdje da takvog nadjem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Zato postoje patch polja... Mada su i ona pipava po pitanju kvaliteta veze... Spojis ulazne i izlazne uredjaje za patch polje i samo prebadas (patchujes) sta ti gde treba... Izbegao si masu kablova, opet izgleda jako uredno
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 15-02-2010 at 03:39 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje u vezi midi-USB konekcije | alektom | Computer Hardware | 5 | 17-10-2006 08:19 PM |