|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Molim nekog da mi po?alje link gdje mogu skinuti u komadu Hypersonic 2 pa makar i legalan demo
![]() ![]() ![]() Ubih se dva dana pretra?ujem nigdje naći, a bio sam ga prije godinu dana instalirao pa makao. ![]() Nemam vi?e snage UPOMOĆ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() Last edited by balthazaar; 08-01-2010 at 05:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Heh znam da nije ni vrijem ni mjesto ali...
Poku?ao sam nekoliko linkova sa rapidshare-a skinuti i niti jedan ne valja. A bogme nije ih lako skinuti jer ima po 18 filova pa dok to poskida? krepa?. Ako netko bar zna gdje naći demo verziju? Jer na slu?benim stranicama vi?e nema. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
banned
|
![]()
Koliko je meni poznato, niti za jedan steinegov noviji proizvod ne postoje demoi, tako da ti ostaje ili da ga kupis ili da ga "pozajmis".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Hypersonic 2 se vise ne proizvodi, zato nema demoa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Jel postoji mogucnost u hypersoniku na primer imam 3 instrumenta u njemu da iz njega posaljem na mixer svaki instrument na poseban kanal radi daljeg editovanja zvuka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instalacija hypersonic 2 | gitano | Audio Software | 1 | 15-04-2009 11:11 AM |
hypersonic update ? | biglebowski | Audio Software | 31 | 19-04-2004 06:40 PM |