Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-12-2009, 11:48 AM   #1
jovica72
Junior Member

Default Floppy drive za roland g600

Молим за помоћ ......... ГДЕ МОЖЕ Да Се Купи Флоппы Дриве ЗА Роланд Г600 Молим за помоћ АКО неко зна ..... Треба ми ХИТНО ... Унапред? ХВАЛА
jovica72 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2010, 02:30 AM   #2
micko1
Junior Member

Default Re: Floppy drive za roland g600

podjes u prodavnicu za kompjutere i kupis floppy drive za nekih 10ak eura... otvoris klavijaturu i zamijenis
micko1 is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2010, 12:36 PM   #3
La notte
Member

La notte's Avatar

Default Re: Floppy drive za roland g600

Quote:
Originally Posted by micko1 View Post
podjes u prodavnicu za kompjutere i kupis floppy drive za nekih 10ak eura... otvoris klavijaturu i zamijenis
Pa i nije ba? tako jednostavno. Oni su ne?to modificirali na svojim flopy diskovima pa standardni ne rade. Čak se mo?e dogoditi i da ne?to u sintu pregori. Sretna je okolnost da u svim Rolandima su isti flopy diskovi pa se mo?e staviti od nekog starog/neispravnog/slomljenog sinta ili modula. ?ao mi je, ali novi rolandov flopy ko?ta oko 100e (najmanje) Bio je 230 DM kad sam ga ja mijenjao. Ako netko ima rije?enje za modifikaciju običnog flopiya neka napi?e da se ubuduče ne bacamo u tro?ak.
La notte is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules