|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
koristim pro tools le, problem je kada ga ukljucim pojavi se cudan zvuk (pistanje) i sad ne mogu apsolutno nista isproducirati jer uzas smeta (da ne pricam o nerviranju i glavobolji nakon 10 min slusanja)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
1.Na PC ili na Mac-U?
2.koji PT 7 ili 8? 3.DUC forum na digidesign.com ti sigurno brzo moze dati odgovor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Sa kojim hardver koristis PT LE?
P.S. ako je sa Mbox 2 Mini, onda ti je to zato shto je Mbox kompatibilan sa USB 1.1 a ti koristis 2.0 , |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ovako: Generalno USB karte imaju problem sa strujom koja dolazi sa PC... Verujem da kad ubodes sluske,ovog problema nema i samo se javlja na monitorima, i jedini pouzdan nacin da ovo resis je sledeci: M-Box => DI-Box (ground lifted) => Monitoring. Mislim M-Box ima NE BALANSIRAN izlaz za razliku od monitoringa koji vecinom ima BALANSIRANE ulaze,pa se javlja zujka. Sve i da nije tako, u lanac treba dodati direkt-box i na njemu "otkaciti" zemlju, jer PC uglavnom ima problem sa zemljom na USB-u... Sta god da je, ja sam to ovako resio i nemam ni z od zujke,imam kristalno cist sound... Poz'
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 01-11-2009 at 12:54 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
2: PT 7 3. hvala pokusacu ako ne uspije nista drugo Quote:
hvala |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Fast Track PRO & Pro Tools M-powered ((PROBLEM)) | csstudio | Audio Software | 2 | 24-10-2009 08:05 AM |
Pro tools 8le problem | symbiont | Audio Software | 11 | 06-04-2009 02:09 AM |
Pro Tools problem | mikac | Audio Software | 3 | 29-11-2008 08:58 AM |
Pro Tools.. | Zid | Tutorijali | 4 | 26-05-2006 12:20 AM |