|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
evo doslo mi da otvorim temu jer sam malo ostao zbunjen... kuda ovo sve ide?
od silnog krchanja i prchanja cuje se samo clap i synth. vokal je zguzvan da te Bog dragi sacuva, ni forme ni pravila, nist`... da li to valja? ili se treba opustiti i ici po principu "ma nek ide"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
meni je ovo odlicno isproducirano.
odlicno je izbalansirana mekoca i agresivnost, tako da nije pregrubo a opet za nastupe kida. jednostavno poboljsanjem prodikcijske i reprodukciske tehnologije granice se pomeraju i zvuk postaje suptilniji. pogotovo u basu, sabu koji je tek odskora krenuo da se koristi u pravom smislu te reci. btw pesma kao pesma mi je prazna, ne bih je ponovo slusao ![]() Last edited by yoloko; 24-09-2009 at 06:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
hajde ok sub je pitak i mek ali jbt sve ostalo kao da je proslo kroz ei nis predrkani pojachivac voltaze! hajde ok moderna produkcija i to sve... ali kada recimo nakon ovoga poslusam alanis moriset - uninvited razlika u kvaliteti zvuka je previse drasticna... jasno mi je da su u pitanju razliciti stilovi ali da li je u redu da se toliko i zvuk razlikuje... mozda sam zaostao po tom pitanju ali gdje je nestala ona punoca, mooda, zivost itd itd...
da li je ono sto je popularno obicno ono sto valja???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
kapiram sta oces da kazes, slazem se, mislim da popularna muzika danas jeste otisla u neko nistavilo, u mrtvilo duhom, kao nikad pre. ko ima usi da to cuje pronalazi ono sto mu odgovara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
banned
|
![]()
E, ali zato odlično zvuči na prdavcima i na malim slu?alicama! A ko će jo? danas da daje novac za ozbiljne zvučne sisteme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ovo ide kuda ide. Zvuci odlicno! A muzika, pa ko jos prica o muzici. To odavno ne postoji!
Kao ni fotografija, ovo su crtani filmovi. Last edited by LACKY; 24-09-2009 at 11:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|