|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozz, ljudi.
Eto, desilo se i to vrijeme kada stupam ka prvoj kupovini svojih monitora ![]() ![]() Hvala ljudi, znam da će mi Rumski pomoći u mojoj nedoumici ![]() P.S. Gibam na dva tjedna na more, pa neću bit u mogućnosti pratiti i odgovarati na va?e postove, al se vi slobodno raspi?ite, pa kad se vratim da lak?e sumiram stvari i popričam o va?im prilo?enim stvarima ... HVALA, Lp, Eomsy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Adam A7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
U principu A7 je prokleto precizan,izuzetno dobar monitor,pocinje da zauzima mesto u studijima kao nekadasnja NS-10ka,studio standard near field i sa njim nema greske, dapace (Yes little duck...
![]() Ono sto praksa isto tako pokazuje je da takvo muzicko opredeljenje nikako ne moze da iskljuci i upotrebu KRK-ova, recimo, pa sad za koje pare mozes sto bolji model, Rokit osmice recimo ili VXT seriju npr,koja je bolja... Imas kod vas Audio pro u Zagrebu i Osjeku..., a oni imaju obe marke u ponudi!
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da, da ... Za sada mi i jest Adam 7 na prvoj poziciji, a za KRK nisam previ?e siguran, jer sam imao prilike slu?ati par različitih verzija (ubi me, ne znam kojih ![]() Dobio sam čak naputak kako bi bilo dobro jo? malo u?tediti, pa dat rađe za jo? bolje monitore (preporuka Emes Black TV www.emes.de , slični HR824) jer su dotičnoj osobi Adamovci zvučali bez veze (čovjek ima doma Emes Violet varijantu, ali su mi oni WWWAAAAYYYYY TOOOO MMUUUCCCHHH!!! ... mo?da Black varijanta ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ne sumnjivo lepo deluje,ali nijedna velika trgovacka kuca u EU nije dala neke posebne podatke osim da su 8,5kila teski i skuplji oko 250? od adama po komadu...
Ipak,treba razmisliti i o kasnijem upgrade i sve to,adame ces uvek prodati,postoji servisna mreza,nece te ljudi pitati "a sta je ovo?" ako dodju da rade kod tebe... ...ne znam... ..kako god... Ali i lepi su: ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
?ta jest - jest ... U pravu si ... Lijepi su ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?to prije pi?ete glazbu ili tekst ili ... ? | Tonko | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 02-07-2009 04:11 AM |
Preporuka monitora do 3000 kn? | BladeR | Monitoring | 32 | 24-02-2008 10:35 PM |
Razlike izmedju HI-FI i studijskih kutija | Klon | Monitoring | 27 | 08-06-2007 05:50 PM |
Preporuka monitora? | shipwright | Monitoring | 10 | 13-05-2007 10:25 PM |