|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da li je neko od vas imao iskustva sa procesorima Lexicon MX - 200, 300 i 400? Eventualno bi me zanimao i T.C. Electronic M-350.
Vrede li cemu njihovi efekti, prvenstveno me interesuju reverbi a posle i ostali efekti? Kakvi su u odnosu na Plug-inove tipa Sonox Reverb, Altiverb i sl., da li su bolji od njih? Deluju mi interesantno zbog lake implementacije kao VST, kontrole preko softvera, koriscenja automatizacije u sekvenceru i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Zar niko ne zna bas nista o ovim uredjajima?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Znam i ja to, mislim, kol`ko para...
Ali me interesuje imaju li njihovi preseti ikakve veze sa onim po cemu je ova firma i postala poznata? Dakle, ima li tu ijedan ozbiljniji reverb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
...a ako radis svirke uzivo i potrebni su ti pristoji efekti i reverberacija sa brzim podesavanjem, onda ce ti ove sprave, srazmerno novcu, obaviti dobar posao. Dosta se kroriste i dobro rade u studiju kao jeftinija varijanta multiefektora za monitoring delay-a i reverb-a prilikom usnimavanja pevackih traka.
Posedujem Lexicon MPX 100 i TC M300 i oba dobro radi svoj posao za ulozen novac. Last edited by spidermusic; 30-07-2009 at 01:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Akordeonista, ako si iz Beograda i okoline, javi se i izvoli doci i probati sprave, pa sam odluci da li je to ono sto tebi radi posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Hvala na ponudi, ali nisam iz BG-a ali ako bude prilike mozda svratim!
Jos jednom, hvala na ukazanoj dobroj volji! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|