|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nikako ne mogu da skontam kako da namestim zvucnu karticu u Abletonu za
Pre-Listening.Moze li neko da mi pomogne???Koristim M-Audio Delta 1010Lt zvucnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
nisam DJ pa ne znam terminologiju al verovatno hoces da ti master bus ide na razglas a A i B kanal na levu i desnu slusku razdvojenu, jel to? ispadam papan ali samo je u rutovanju fora koristim live i deltu pa bi mog'o pomoc iako sam odvec star da bi mog'o pomoc'
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Imas u okomitom pogledu skroz desno master traku, na njoj imas "master out" i "pre out". Na master stavis glavni izlaz a na pre slusalice. Ak imas samo 1/2 izlaz onda stisni configure - audio outputs - i ukljuci izlaze koji ti trebaju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Skontao sam radi sve ok
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem automatizacije u Abletonu (Minimonsta) | Ficus | Audio Software | 4 | 02-06-2009 11:24 PM |