Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-07-2009, 06:38 PM   #1
cromwell
Junior Member

Default ibanez js 100

Cao novi sam ovde. Interesuje me sta mislite o gitari ibanez js 100, posto ljudi navode potpuno ralicita misljenja o njoj. Voljan sam da kupim slicnu gitaru do 700 evra. Da li mozete da mi pomognete?
cromwell is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2009, 11:24 PM   #2
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Default Re: ibanez js 100

Ima neuporedivo boljih gitara za te pare. Pogotovo ako ti tremalo/floyd nije imperativ.
Lose drvo, prosecan floyd, prosecan vrat, sterilni magneti... ja bih je zaobisao.
MUzzY is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2009, 11:43 PM   #3
cromwell
Junior Member

Posto imam jednu ibanez lp prijala bi mi malo drugacija gitara, modernija i brza( js mi je pala na pamet jer sa ovim sto ja imam ne mogu ni izbliza da dobijem zvuk slican Satrijanijevom). Sta mi ti predlazes mada znam da je to krajnje nezahvalno? Treba mi savet! Ja sam probao i ibanez s 470 ali me iiz nekog razloga nije zadovoljio . Da li znas mozda da li kod nas ima da se kupi prs se sa tremolom jer se mnogo palim na tu gitaru kada vec nemam para za ozbiljniju? U tom slucaju bi verovatno prodao ibaneza. Hvala ti na odgovoru u svakom slucaju.
Old 15-07-2009, 12:07 AM   #4
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Ozbiljniju od PRS-a? USA? em... da.
PRS pravljen u USA nema ispod 1500e (ovde), imas singlecut PRS SE (Koreja) u Mix music-u ali on nema tremalo.

Od "brzih" gitara juri polovne Ibanez prestige modele. Probaj neki u Mitros-u pa takav ganjaj polovan. Jakson je takodje dobar izbor za takve akrobacije.
Old 15-07-2009, 12:19 AM   #5
cromwell
Junior Member

Naravno da nisam mislio na ozbilne prs nego upravo na ove korejske koje i mogu da se nadju kod nas. Za pravu prs gitaru necu skupiti kintu i u sledecem zivotu. Video sam na sajtu preko koga nabavljau gitare u mega musicu jednu rps korejsku sa tremolom ali bi me kostala oko 800 evra. Ipak je to mnogo za gitaru koja nema onaj pravi prs zvuk. Hvala ti jos jednom na savetu.
Old 15-07-2009, 12:34 PM   #6
cromwell
Junior Member

Zaboravih da napisem. Svidja mi se mjuza koju svirate. Opustajuce i simpaticno. Jel svirate samo pop? Poz.
Old 15-07-2009, 04:27 PM   #7
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

E hvala
Pop/pop rock...
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules