|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Nekada mi se desi da prilikom startiranja Cubase5 ne?e da se pokrene jednostavno nestane sa ekrana,upozori me da mi sa Donglom ne?to nije u redu.Izvadim dongle stavim ga u u drugi usb ponovo ga instaliram i restartiram i proradi.Imam mati?nu Asus P5QL.U PC-u imam 2 pulsara2 , 2 Uad-a1 i Liquid Mix na pci FW sa TI chipom.Prilikom startanja Cubase-a mi je bilo upozorenje da "Scope" nije pokrenut i onda mi ponudi opciju da biram da "resetiram" Scope ili ne.Kada pritisnem "DA" pojavi mi se plavi ekran.Poslije toga resetiram PC samo mi da izvje??e za "Fatal error" i opet sve radi neko vrijeme.Sumnjam da nije ne?to se "IRQ,s" , izvukao sam to u txt obliku pa bi molio znalce da pogledaju da vide da li gdje bi mogao biti problem.
Pozdrav.[ATTACH][ATTACH][ATTACH]Memory.txt[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() -1. Probaj da disablujes midi u svim SCOPE projektima, tj da izbrises midi in / out module iz SCOPE projekta. Da li ti MIDI uopste ide preko Scopa ? -2. Probaj da uradis da ti Scope bude sam na IRQu - ne znam kako ces to da izvedes - ako imas gde da premestis UAD - uradi tako... -3. Stavi buffer na Scopeu na 512 semplova -4. Pobacaj sve u kantu i uzmi nesto iz RME ponude ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
BSOD
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
obrati se steinberg-u mozda nije dongle dobar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]()
Probati ?u se obratiti Steinbergu za dongle.A ?to se ti?e Pulsara mislim da sam rije?io ali pri?ekati ?u jo? neko vrijeme da budem siguran.Od svih odgovora jedino ne ku?im Milo?ev
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Mislio sam na Blue Screen Of Death
Stvarno ga nisam video nijednom na svojoj masini... Zadnji put sam ga video tamo negde 2003,2004 godine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|