|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Treba mi gitarski procesor.
Cena: nebitna. Kvalitet: veoma bitan Zvuk: britpop, vox, malo clean, malo crunch itd Nemam mogucnost da snimam pojacalo glasno. Dakle, procesor ce ici direktno u zvucnu kartu. Samo snimanje, ne live uporeba. idem danas-sutra u prodavnicu da testiram, pa da ne bih gubio vreme, voleo bih da uzmem jedno 3 favorita i od njih odaberem jednog. ko ima iskustva sa ovim? http://www.voxamps.com/us/pedals/tonelable/ Koje su vase preporuke? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Line 6 u ozbiljnijoj klasi ili V Amp pro u srednjoj / nizoj klasi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
line6 pod x3, pod x3 pro ili xt pro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
ja imam POD XT.......dosta puta riješava situaciju......kad nema vremene da se postavi mikrofone i pojačalo.......ili za neke soundove koje nemožeš napravit samo sa pojačalom......
Jesi razmišljao o Guitar rigu i jednom jeftinom PC-ju i zvučnoj kao standalone guitar processoru? Ili sa Rig controlom.....onda je to zabava...... Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
U kategoriji nebitne cene i bitnog kvaliteta postoji samo AxeFX.
Pitanje je samo koliko ti je cena nebitna. Ako ti je ipak pomalo bitna, ja bih pre isao na Line6 PodFarm plugin. Omogucava ti reamp, uz sve mogucnosti koje ima bilo koja Line6 sprava.
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Line6, definitivno ima veliku ponudu.. modela. Dakle bilo koji..
V-amp... behringerov. kazu ljudi sjajno radi posao.. ja imam GDI21 i to meni vrsi posao.. (uzgred imam i M-Audio Black Box.. pa kad mi sta treba...) Boss GT8, ili 10... ima dobre stvari.. Mada, moja preporuka je.. pogledj Digitech procesore.. narocito RP seriju... u toj seriji pogledaj RP-350, RP-500 ili ako je dosao po nasim radnjama RP-355.. imaju XLR & USB tako da ce dati dobar signal.. probao sam i svidja mi se... nije potrebno, ili je potrebno vrrrlo malo dodatnog sredjivanja.. Eh, da.. obavezno pogledaj ove nove Zoom-ove G serije.. znaci G7.1 i G9.2 meni je to vrrrlo ozbiljno.. mada ako ti treba SAMO za studio mozes porasmisliti o ovome.. http://www.zoom.co.jp/english/products/zfx/index.php http://www.thomann.de/gb/zoom_zfx_pl...ol_package.htm Za voxove opet kazu ljudi da dobro rade, ali ja nemam iskustva.. To je otprilike sve sto treba i moze da bude.. A moja licna favorita: 1. Digitech RP-500 2. Zoom 7.1 3. Boss GT-8
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Digitech RP-500
USB veza ti dozvoljava prenos 24-bit informacije bez gubitka, a neću da ka?em da ima i Lexicon licencirane reverbe u sebi. ![]() Isto tako i Digitech RP-250 zavr?ava posao.
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Zoom radi isto to... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Ako cena nije vazna onda Axe Fx2,samo se malo duze ceka!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opterecenje procesora | Tiki the Boyler | Computer Hardware | 7 | 29-11-2004 04:18 PM |