|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Asus P5Q
Core 2 Quad Q8200 OCZ 600W ModXStream Pro Modular 2*Kingston DDR2 2GB/800Mhz Gainward BP 9500GT-512 HDMI 2*Seagate HDD 1TB Barracuda Hyper Z600 Cooler Antec P182 Restartuje se najcesce,ako je ukljucen Azureus Vuze ili QTorrent,ali desava se da se restartuje i kada oni nisu ukljuceni. U Biosu je uglavnom stavljeno sve na "auto". jednom sam zapisao sta se pojavilo na ekranu pri "padanju" sistema: DRIVER_IRQL_NOT LESS OR EQUAL STOP:0x000000D1(0x00000006,0x00000002,0x00000000,0 xB9DB3508) NDIS.sys -ADRESS B9DB3508 BASE AT B9DB0000,DATESTAMP 4811C252 Beginning dump of physical memory Physical memory dump complete. Nakon podizanja windowsa je izaslo ovo: ![]() Sta bi moglo da pravi problem? Graficka? Napajanje? Memorija? . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Takodje pri pustanju projekta u Nuendu,dolazi do cestog "stucanja",tj. prekida audio signala na kratko...
i to pri iskoriscenosti CPU-a od 5%. Da li je ovo normalno za intel-ove procesore,posto mi se na starom AMD-u to nikada nije desavalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Ako ti bukvalno svaki put prijavljuje u plavom ekranu ndis.sys, problem je u toj relaciji (internet resursi govore da ovaj fajl ima veze sa mreznim kartama, pa probaj za pocetak da iskljucis mreznu kartu u biosu).
U svakom slucaju racunar, njegove komponente se moraju detaljno pretestirati, i pre i poslije sklapanja u cjelini kako biste bili 100% sigurni da je sve ok u hardverskom smislu (tada i kada nastane neki problem, znate da ne morate sumnjati na hardversku nekompatibilnost, vec se skocentrisati na trazenje iskljucivo softverske nekompatibilnosti kao uzroka problema). U tvom slucaju, valjalo bi odraditi bateriju testova pre nego se upustis u exploataciju masine: Za CPU i Mem bice za pocetak dovoljno da skines intelburntest i sa njim odradis sesije testova (prvo pusti na nekih 5 testova, a zatim sve duze i duze). Ne smije da ti prijavi nijedan error, odnosno rezultat mora da bude 100% . Poslao sam ti PM sa upustvima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ok Diviner! Puno hvala za ovo!
Bacam se u akciju... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
koji firewall koristis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
NOD32
Eset Smart Security 4 Business Edition v4.0.417.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
ali mu ja iskljucim firewall,ostavim samo real-time file system protection...
jel to pogresno? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lap-top i racunar | Mogli | Computer Hardware | 7 | 12-03-2009 07:14 AM |
Gasi mi se racunar | Mogli | Computer Hardware | 7 | 18-03-2008 10:22 PM |