|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kako da podesim da kada menjam project tempo (->project->tempo track),da se menja tempo i na midi kanalima?
Trenutno ako npr. usporavam ili ubrzavam project tempo,midi kanali ne menjaju tempo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Upalis na kanalu ono dugmence koje ti je sada sivo i nacrtan ti je satic, a kad ga upalis, bice zuto i videce se notica
![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
to je na audio kanalu,a ja imam problem sa midi kanalima.
Oni bi trebali da se "prilagodjavaju" master tempu,ali se to ne desava... Nikada nisam imao problem sa ovim,nego sam sada instalirao novi windows i nuendo (ista verzija koju koristim nekoliko zadnjih godina)... i nikako mi ne ide otkrivanje toga u cemu je fora... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hvala Oggy! Nasao sam
![]() Taj deo midi kanala,gde se to nalazi,nikada nisam koristio...uvek mi je bio zatvoren... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetnicko pitanje za ProTools | Domestos | Audio Software | 16 | 31-05-2009 04:51 AM |
Nuendo pitanje | Inovative_kg | Audio Software | 5 | 06-05-2009 07:49 PM |
Pocetnicko pitanje: snimanje i mikrofoni | octoechos | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 24-03-2008 05:35 PM |
Cubase 4 ili Nuendo 4 | S-S-R | Audio Software | 65 | 30-01-2008 04:02 PM |