|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
imam svasta nesto, ima dosta dobrih stvari. evo vam kompletan spisak, ako nekog nesto zanima, nek kaze sta, uploadovacu mu ..
ili ako je dozvoljeno da odmah uloadujem i okacim ovde? evo spiska: ************ mail: pendula@bitsyu.net - tu mi javite sta zelite. Last edited by lesha; 03-04-2009 at 09:22 AM. Reason: pravilnik o pirateriji |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
nadam se da si procitao pravilnik o pirateriji.
ukoliko jesi, to tvoj postupak samo cini tezim. nadam se da necemo morati da posezemo za nekim tezim merama ukoliko se ovako nesto bude ponovilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
sorry, ali nisam. nikada ne citam pravilnike. nece se ponoviti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Mislim stvarno.... Ceo internet je prepun piraterije i to do te mere da u roku od 15 sekundi mozes naci bilo kakav film, muziku ili knjigu. Kod nas u zemlji postoji zakon u pitateriji koji se prakticno ne moze ni sprovesti jer se svi bave piraterijom. Kad bi krenuli od kuce do kuce da hapse, svih 8 miliona srba bi zavrsilo u zatvoru. I upravo zato se kontrola piraterije ogranicila na firme koje moraju da imaju legalan softver i sl. Sve je to OK, vi na rumskom zelite da budete dobri momci ali nam uskracujete priliku da dobijemo retku literaturu koji ne mozemo da kupimo ni da hocemo. A pritom vi ne mozete da stradate jer ste se ogradili od toga u pravilniku, tako da jedini ko moze da odgovara je korisnik koji distribuira (tako rade torrent sajtovi). A vi koji drzite moralne lekcije drugima, pogledajte koliko "legalne" muzike i softvera drzite u svom kompjuteru pa se malo zamislite. I naravno, NO HARD FEELINGS
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozz
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
u potpunosti se slazem sa sedmicom.
@ VladaNS rumski je vec ranije kontaktiran od strane vlasti bas zbog piraterije, otud i pravilnici na forumu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ti si moja snaga | moytsa | Promocija radova | 10 | 22-10-2005 07:10 PM |