|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
odlucio sam da nabavim M-Audio Profire 2626. U racunalu imam M-Audio Delta 1010LT karticu i zanima me da li mogu koristiti Profire2626 , bez da vadim Delta1010 LT karticu iz racunala ? Hvala unaprijed na odgovoru. Pozdrav Velibor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Ne bi trebalo da predstavlja nikakav problem, narocito ne za ASIO.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ja se nadam da je tako, jer imam u racunalu dva harda, koji imaju svaki za sebe Windows i rade kao dva odvojena dijela. Jedino koriste uz ostalo i istu zvucnu karticu. Posto je Profire2626 vanjska jedinica, koristio bih je samo sa jednim hardom, jer je na njemu Cubase 5... Cekam jos tjedan-dva do dolaska M-Audio Profire 2626, pa cu javiti utiske!
Pozdrav i hvala na odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Onda jos lakse, samo na svakom sistemu izaberi koju zvucnu hoces, a drugu disable in hardware prps, da ti ne zvoca svaki put sa ...new hardware... , a sigurno mogu i zajedno, tako da nemas problem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Cim stigne Profire, napraviti cu to i onda nece valjda biti problema. Dobra je i ova Delta1010 LT, ali ukazala mi se prilika, pa sam narucio 2626. A i ona hrpa kablova iza racunala je posebna prica....
hvala i pozdrav Velibor |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
m-audio delta 1010 multi monitoring | radsoul | Computer Hardware | 2 | 21-07-2006 06:03 PM |