|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
I?ao sam za Moskvu,
Prema Gorkom Parku Slu?ao sam vetar promene U Avgustovskoj noći Vojnici su prolazili Slu?ajući vetar promene. Svet se zbli?ava Dal si ikad razmi?ljao Da mo?emo biti bliski kao braća Budućnost je u vazduhu Mogu svuda da je osetim Ona duva sa vetrom promene. Ref: Uzmi me u magiji trenutka Ove slavne noći Gde deca sutra?njice sanjaju U vetru promene. Dok sam ?etao ulicom Davne uspomene Sam zakopao u pro?lost zauvek. Promena: Vetar promene duva pravo U lice vremena Kao neka oluja koja zvoni Zvonom slobode za mir u mozgu Neka tvoja balalajka svira Ono ?to moja gitara ka?e.
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
evo jedna moja:
All that she wants by Ace of Base ************************* ona je usamljena ona je usamljena kada se probudi kasno u jutarnjem svetlu i dan je poceo ooh kakvo jutro nije dan za rad nije dan za rad lezanje na plazi i ventilator (girls just wanna have fan (devojke samo zele ventilator (prim prev.))) sve sto ona zeli je druga beba sve sto ona zeli je druga beba jee-a a-a-ha
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
najjace je "Vetar promene duva pravo"
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bank i Program Change. Kako? | avant | Audio Software | 4 | 05-03-2009 07:11 AM |
wind controlleri? | Maiv | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 04-07-2008 09:21 PM |