| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  06-03-2009, 11:23 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2009 Location: Belgrade 
				 |  Pomoc? 

Hei! Nedavno krenuh da pravim muziku. Pa bih vam bio zahvalan ako biste poslusali moje radove i iskritikovali ih. Elem, da ne davim... eo linka: http://rapidshare.com/files/200095580/Broken_rhythm.rar pozdrav | 
|   |   | 
|  07-03-2009, 04:21 AM | #2 | 
| Pro Member Join Date: May 2007 Location: Virovitica 
				 |  Re: Pomoc? 

Sve je na prvo slusanje OK (u 4.30 nakon partya   ) a detalji su stvar ukusa. Ja bi jos malo kick doradio, malo mi je plitak. U aranzman necu ulaziti jer sam stil nije bas my cup of tea. | 
|   |   | 
|  07-03-2009, 08:17 AM | #3 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2005 

Ne znam kak je zvuk rađen, ali je snimka preglasna, mada je RMS u granicama normale. Kolko čujem jako si rezao duboke(zato si i dobio optimalan RMS, a prejaku snimku), jer ispod cca 100hz, nema ničega. Ja bih vratio duboke, na u?trb glasnoće snimke, koja je svakako prejaka. | 
|   |   | 
|  07-03-2009, 09:59 PM | #4 | 
| Junior Member Join Date: Mar 2009 Location: Belgrade 

Hvala vam. Tek u pesmi public enemy sam malo sredio kick... Istina, pojacavao sam, negde sam cak i preterao... Al ima jos dosta da experimentisem i ucim. Tek sam poceo   Pozdrav   | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 |