|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nedavno sam kupio laptop hp 6735s i prikljucio preko usb-a bcd2000 (audio-midi kontroler). Na desktop pc-u je taj uredjaj radio bez problema (koristio sam ga uz taktor dj studio 3), no na laptopu uz iste postavke se pojavljuje problem sa audio izlazom. U traktoru kada selektiram da ce mi bcd2000 koristiti kao audio output, zvuka jednostavno nema na izlazu, a i midi kontorle prestanu radititi kako treba. Dok kada selektiram da ce mi zvucna biti ova integrirana na laptopu, midi kontrole i zvuk rade bez problema. U cemu je tu problem, ako je na ovom desktopu radilo sve kako treba uz iste postavke?
Citao sam po forumima da dosta ljudi ima problem sa eksternim audio uredjajima sto se tice laptopa. Cak i ako iskljucim wireless, integriranu zvucni i ostale module, problem se nastavlja pojavljivati. Ako vec to ne budem mogao popraviti koja je vasa preporuka sto se tice eksterne usb zvucne karte do 150eura? Koristio bih ju za live nastup, uz traktor dj studio, tako da ima stereo izlaz i izlaz za slusalice. Hvala na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Po pitanju externe zvucne i svega vezanog za dj-ing (posebno midi dj-ing) baci pogled na ovaj sajt: www.djtechtools.com
Moj savet je M-Audio Fast Track Pro...jeste skuplja od 150 eura, ali znam da je mnogo dj-a koristi u kombinaciji sa raznim midi kontrolerima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
esi maya 44 usb u plejeru smesna cifra , radi posao itekako ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ima li je u Srbiji i gde?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Hvala... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Behringer B-Control DeeJay BCD2000 | banana87 | Computer Hardware | 0 | 11-04-2008 01:32 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |