|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Kako iz style da ukljucim bubanj da mi ide solo (bez paterna sa ostalim instrumentima) a iz programa da pozovem klavir ili bilo koji drugi instrument ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
U mikseti accomp stišaj na nulu, ako nećeš da praviš novi stil u UserStyle. Imaš na Artistovom sajtu u Banja Luci besplatno prevedeno uputstvo za Pa-50/60/80. Nemam link ; davno sam to dobio(skinuo) i zagubio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
E kako si ga razumeo molim te objasni mi?! Pa deset puta citam sta covek pise i ne kontam koje mu je pitanje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Hocu da ukljucim style, da iz njega ostane samo bubanj a da u isto vreme mogu da izaberem bilo koji instrument iz programa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Probaj da editujes style i da ostavis samo ritam, mada, mora da postoji i laksa varijanta.
![]() Offtopic: Znaci, ipak ces svirati Pa50? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
I dalje te ne razumem... Hoces da ukljucis style i da ti svira samo bubanj, a da onda imas full keyboard da sviras klavir preko toga?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Njemu treba da mutira sve isntrumente iz pratnje osim bubnja. Mislim da ne mozes u isto vreme da vuces style i da sviras preko cele klavijature.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Procitao sam 15 puta dok nisam skuzio sta hoce ![]() ![]() ![]() Last edited by alfom; 11-02-2009 at 06:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jeste proslo dosta vremena, ali evo, da napomenem da je ovaj postupak tacan. Da ostane, ako nekome zatreba.. Dakle, izaberete style i na klavijaturi ukljucite full upper.. Ako vam treba accomp pratnja, ostavite pratnju na lower, ako ne onda iskljucite oba dugmeta iz chord scaning sekcije ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hitno potrebna pomoc.. | Inovative_kg | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 16-05-2009 02:34 PM |
Potrebna verzija 2.2 za TC Power Core. Hitno! | DSP forum | 8 | 13-12-2008 11:41 AM | |
Hitno Potrebna Pomoc | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 03-02-2006 08:47 PM |