|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Drasko Savic, kompozitor i tekstopisac narodne (srpske) muzike, inace moj drug od rodjenja, ima sina Lazara Savica (3 god.) koji je oboleo od teskog oblika Leukemije ! Decak je hospitalizovan na hematoloskom odeljenju "Univerzitetske Decje Klinike" u Tirsovoj 10, gde je postavljena dijagnoza ANLL po FAB-u M-5. Ovaj tezak oblik akutne leukemije je moguce izleciti uz transplataciju maticne celije "hematopoeze". Troskovi za lecenje, svakidasnji odlazak u Beograd, a i kasniji transport u drugu zemlju na presadjivanje kostane srzi, su mnogo veliki i otezavaju celu situaciju Lazine porodice. Zato molim sve forumase da, koliko ko moze i ako se ima dobra volja, pomognemo ovom malom decaku da jednoga dana bude ponosni clan ove nase zajednice. Hvala!
http://www.upload2world.com/pic110/u...orld_2060e.jpg *vlasnik racuna je Lazin deda, jer zbog situacije Drasko (otac) nije bio u mogucnositi to da otvori. * i 1 EURO mnogo znaci ! MOMIR SAVIC BR. TEKUCEG RACUNA: 220-7430000030775-15 Za inostranstvo: IBAN : RS35 2207 4300 0003 0775 15 SWIFT: PRCBRSBG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Patalo, vrlo rado. Eh sad moram pitati jel' za nas iz BiH važi ovaj SWIFT?
Je li dovoljno otići u matičnu banku sa podacima računa i swifta i uplatiti svoju donaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Racun je u ProCredit Banci u Srbiji? Izvinjavam se na neukosti i, mozda, glupom pitanju. Rad sam da pomognem, pa sam malo u nedoumici oko popunjavanja uplatnice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
meni trazi adresu banke i adresu vlasnika racuna. daj poslaji mi na private da bih mogao da uplatim novac
molim te |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gde da kupim novo Hi-Fi pojacalo sa malom snagom? | sadux | Monitoring | 8 | 27-12-2007 10:21 PM |
10 najvecih lazi u audiu | lesha | Razno | 67 | 01-05-2007 10:03 PM |