|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ne bih otvarao novi thread, ali se ovakav odabir muzike ne može strpati pod 'nestvaran gitarista', jer ovi ljudi nisu u toj kategoriji.
Ipak se ovakvi radovi mogu svesti pod pojam 'lijepo'. http://www.youtube.com/watch?v=vFJoJ...eature=related Prije par godina kupio sam negdje jedan (nažalost *.mp3) CD sa svim njihovim albumima. Posljednjih 4 ili 5 gdje su obrade poznatih svjetskih evergrina su, bar meni, odmor za uši od kojekakve dnevne 'muzike' i događanja. Ne mislim da pišemo i komentarišemo The Shadows! Ko god je voljan neka okači link sa muzikom za 'odmor i dušu'. Sasvim slučajno ista numera : http://www.youtube.com/watch?v=pyx2n_p9OZ8&NR=1 Last edited by alfom; 18-12-2008 at 06:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nesto sam skinuo sa neta ali nisam uspeo da pronadjem mnogo pa ako ti nije problem da Upload-ujes pretpostavljam da bi ti, pored mene, i drugi bili jako zahvalni! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Imam skoro sve njene albume...Progooglaj malo naci ces..
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Psiho
|
![]()
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by balthazaar; 12-01-2009 at 05:25 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Muzika za filmove | sinisake | Promocija radova | 4 | 05-12-2008 12:00 PM |
muzika i ribolov | nenad | Razno | 10 | 03-09-2007 09:29 AM |
"moderna muzika" i muzika za pare | balthazaar | Dragan Ivanović | 152 | 24-11-2006 05:21 PM |