|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Posle ovog' tread, gde se raspravlja o Masteru 29. Pa (pre nekoliko dana) o Roginatoru, i da nenabrajam dalje ko se sve ovde i od koga oseca prevarenim.
Moracemo, da se dogovorimo! Kako dalje po pitanju trgovine na forumu! Ili da ukinemo male oglase! Ili da se zabrani clanovima foruma da otvaraju tread-ove, kako ih je neko zajeba, pa prema tome forum treba da ih brani i na stub srama okaci prevaranta. Jednostavno od takvih tema mene( visegodisnjeg clana foruma) pocinje da bude sramota. Zamolio bih administratore, moderatore( ako mogu) da otvore na ovom' treadu anketu, dali je vecina clanova za 1-vu ili 2-gu opciju. Pa kako god se odluci. Od ovakvih stvari se nemoze pobeci,nesporazuma, a bogami i od prevara (treba nekada stvari nazvati pravim imenom). Mogu se samo ignorisati. Nacin na koji cemo ih ignorisati zavisi od nas. Pa ajde onda da izaberemo, 1-vi ili 2-gi! A mozda ja i nisam u pravu, mozda treba ljudi da se zale na prevare u malim oglasima, cisto da bi imali cime da se bave! Last edited by LACKY; 18-12-2008 at 03:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja mislim da se ne bi trebali maknuti oglasi, kupovina i prodaja opreme je jedan od djelova cijele price vezane za ovaj forum. To sto nekad dodje do problema je sasvim normalno.
Recept po kojem sad to funkcionira je sasvim ok i ako netko nesto mulja treba ga se razotkrit na forumu (za dobrobit drugih) ali treba mu dati i priliku da se brani ak mu je stalo do osobnog statusa. Naravno ak se sve pretvori u uvrede onda postoji dobri stari ban, neovisno o kojoj strani se radi. ![]() Sorry Lacky, mozda sam trebao pricekat anketu... Last edited by Maiv; 18-12-2008 at 08:30 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
@ Lacky
a - Ukoliko postoje drugi sajtovi koji se bave prodajem / kupujem, onda kao uslugu (bez obaveza i odgovornisti RuForuma) okačiti te 'servisne' linkove i uputiti članove da na tim mjestima obavljaju ove poslove, bez ikakvog pominjanja na ovom forumu - bilo čega. U ovom slučaju glasam da se elimini?e odjeljak kupovina/prodaja. b - Ukoliko ne postoje oni pod a -, onda glasam za tvoje 2 -. Pri tome RuForum nema nikakvu odgovornost za eventualna nezadovoljstva ili malverzacije. Upadati u to je li ili nije neko nasankan nije uvijek lako. Ukoliko je iko od vođstva foruma uop?te zainteresovan da sebi natovari za vrat breme istra?itelja ili sudije, onda dopuniti Pravilnik foruma odredbama koje ovo reguli?u. Za dokazane prevare, javno obavje?tenje i ostalo ?to bi sljedovalo po tim dopunama. Ima? slobodu, ?to se tiče mog glasa, da sam odluči? gdje će? ga, uz po?tivanje mojih razloga za a- ili b-, upotrijebiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]() Nece biti zatvaranja malih oglasa, vec mozda samo reorganizacije istih (premjestanja na posebno mjesto u okviru novog sajta koji pripremamo za sledecu godinu). Ipak nema potrebe da ostali ispastaju zbog minornog postotka onih koji ne postuju osnovne ljudske principe dobrog i odgovornog ponasanja, sto opet samo govori da problem nije u oglasima i trgovini na forumu, vec u glavama pojedinaca...
Znaci samo strpljenja i sve ce doci na svoje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Reorganizacija malih oglasa je dobro resenje, mada to nece resiti probleme koji nastaju zbog nekorektnosti prodavaca i kupaca. Uzajamno razumevanje i profesionalan odnos je kljuc uspeha. Imao sam prilike da nekoliko sprava kupim i prodam preko foruma, nadam se, na opste zadovoljstvo svih, ali uz posten dogovor i otvorenost, bez izbegavanja i obmanjivanja. Stoga, smatram, da obraz, nema cenu i da sve stvari u zivotu, pa i trgovinu treba obavljati ciste savesti, jer jedna prevara i nesporazum neminovno vode do gubitka poverenje i gubitka potecijalnih klijenata. Tim pre, sto smo ovde svi iz istih pobuda, da pomognemo drugima i da usavrsimo svoje znanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |