|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
E pa drugari, dru?ina sa CaoZdravo portala je udru?ila snage i donela na svet jedan vrlo lep CD.
![]() Dakle: Kompilacija koja će promeniti va? pogled na elektronsku muziku ovaj put dolazi odande odakle ste je najmanje očekivali - iz Srbije. U inat postojećim ?ablonima i ?anrovima, predstavljamo vam jedno sasvim drugačije, neobično muzičko iskustvo. ?sino Elettronico presents: VARIOUS ARTISTS - FUSION MUTATION ![]() ?sino Elettronico je nova etiketa pokrenuta sa ciljem da probudi i promovi?e alternativnu, ne?anrovsku elektronsku scenu, pre svega u Srbiji, a potom i okru?enju. Fusion Mutation predstavlja prvi korak u ovom smeru i tu je da predstavi nove domaće muzičke projekte koji se po svom pristupu elektronskom zvuku ne uklapaju u glavne tokove, a pritom nimalo ne zaostaju kvalitetom i kreativno?ću. Kompilacija je izrađena u ograničenom broju pa?ljivo upakovanih promotivnih primeraka, ali je pritom potpuno slobodna za skidanje i (neprofitnu) distribuciju, u okviru CreativeCommons licence. ![]() 01 Volarić - Svitanje 02 Koneyn - Eclipse 03 Abadroza - Dada gull 04 Bicikl - Noćni pastir 05 Z.Bone - New way 06 Xiqhhyiecryn - Mathematics on ketamine 07 Youth A.D. - Life support 08 Nemanja Lazić - Cap Besplatan download (320kbps mp3 + pdf i jpeg artwork) i vi?e informacija na adresi: www.asino-elettronico.com *sajt je potpuno funkcionalan ali trenutno ne i estetski optimizovan za Internet Explorer ;] Takođe, mo?ete nas naći i na MySpace-u: www.myspace.com/asinoe Pa uzdravlje!
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Super ! evo skidam kompilaciju , cim budem preslusao , javljam utiske !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
svaka cast - meni su super 6. i 8.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Odlično, hvala na komentaru. Jel još neko preslušao možda?
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Jesam ja - iz znati?elje.
Ali, ne bih komentarisao ono ?to ne razumijem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Z bone mi je najbolji, vidi se da chovek zna sta radi, kao i Bicikl, sjajan atmosferik filmski trip. Ostalo mi nije loshe ali nista narochito, sta znam, moze to i bolje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?sino Elettronico - Pozivnica #2 | pawwa | Promocija radova | 0 | 08-05-2009 08:00 PM |