|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ovako.... prijatelju treba pomoc... kako da poveze roland e 96 i lap top, tj. da mu kroz klavijature ide midi fajl na razglas, a da moze na laptopu da chita text pesme.... jel treba neki midi kontroler, neki poseban program... pojma nemammm.... pomagajte, dobar je cho`ek, da mu izadjemo u susret...
![]()
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ufff..... ovako.... text pesama treba da ide na laptopu, ali i ako moze, da shalje zvuk kroz klavijaturu.... tj. da ne bi doshlo do neslaganja muzike i rechi.... valjda je sad jasnije, joooojjjjj, znam da sam komplikovan, ali jbg, geni su chudo
![]() i ono shto je bitno, to je da li treba da se ima neki midi interface da bi se to povezalo.... hvala na strpljenju....
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
on hoce i da svira i da ide midi iz laptopa, a pod time da "ide text" na laptopu je mislio neka varijanta kao karaoke..... text koji prati muziku... on ima brdo nekih mid fajlova za karaoke, koje iz nekih karaoke playera pushtaju muziku i ide text.... (oboji se ono shto treba da se peva)
![]() P.S. u principu on sve to radi, ne iz razloga shto ne zna da svira, vec zbog toga shto ne moze da isprati sve i da skine sve pesme.... e ovako izgleda to kada ja pitam neshto ochemu nemam pojma a lik mi je, kao, objasnio shta mu treba ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
sad ni ja ne kontam... a sto ne pusti pesmu iz karaoke plejera (Van Basco), cita tekst pesme i svira na klavijaturama... u tom slucaju ne mora da vezuje klavijaturu za laptop... nek ti on napise tacno sta hoce pa ti prepisi ovde da bi mogli da kazemo nesto pametno
![]() ![]() Pozz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Povezivanje dva kompa | akordeonista | Computer Hardware | 16 | 24-10-2009 06:22 PM |
povezivanje Yamaha 02r so cubase sx3 | darkobt | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 08-03-2009 05:19 PM |
povezivanje rme ff 800 i kompjuter | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 24-10-2008 05:01 PM |
Povezivanje 2 delta 1010 karte! | radsoul | Computer Hardware | 1 | 07-09-2006 05:55 PM |