|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Da li neko slucajno ima,ili poznaje nekog ko ima PayPal racun?
Potrebno mi je hitno,da izvrsim 3 uplate... najbolje bi bilo ukoliko je osoba iz Beograda. hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
moderator
|
![]()
e da,hvala bogu da je neko pitao,ja uvek zaboravim. ..koliko sam informisana, paypal nije moguc u nasoj drzavi. a ni money order... pridruzujem ti se u cekanju da nas neko prosvetli resenjem...
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
mozda da odes do http://www.e-ducan.com/ i preko njih izvrsis kupovinu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Uffff bas niko da se javi...
![]() a sto se e-ducana tice,ladno uzimaju 20 % na iznos transakcije!?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Sta je u pitanju i koliko je hitno?Nisam bash iz Bg ali mozda mogu da pomognem.
..btw...samo paaaazi dobro da predhodno kontaktiras prodavca i vidis sa njim da li je to u redu- da jedna osoba uplati a on tebi posalje.Zbog raznih mahinacija sa bankovnim racunima,money orderima prodavci su veeeoma sumnjicavi i oprezni.Zbog toga obicno mnogi prodavci traze da PayPal account bude "verified",da bude vezan za bankovni racun,kredit karticu ....i neki nece ni za zivu glavu da posalju na drugu adresu osim one koja je na PayPal accountu,odnosno bankovnom racunu uplatioca.Ovo govorim za US i Kanadu,za Evropu nisam siguran. Last edited by player; 13-12-2008 at 02:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
(cak i sintisajzeri,efekt procesori,...) |
|
![]() |
![]() |
![]() |