|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
e ovako, potreban mi je novi komp u svom mini studiu, tako da mi treba pomoc oko konfiguracije, imam oko 20.000-25.000 koje bih ulozhio u to, i imam zvuchnu kartu e mu 12 12 koju planiram da nastavim da koristim??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
20.000-25.000 je premalo za iole neku ozbiljniju konfu, barem duplo od toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Orijentacione cene:
MB Gigabyte P31-DS3L 5000 din CPU C2D E5200 6500 din HDD 500GB sata2 6000 din RAM 2x1gb ddrr2 800Mhz 2500 din dvd-rw 1500 din Grafika 8500GT 3000 din Kuciste+napajanje (Kinez) ![]() Eto, opruzi se za jos par hiljada i uspeces... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
... monitor, mis, tastatura... a kupiti kinesko kuciste je
![]() ... bolje skupi jos love i kupi sve kako treba... ako kupujes jeftine komponente platices ih vise nego sto vrede a ako kupujes najskuplje opet isto... znaci najbolja je sredina a za sredinu ti treba barem duplo od cifre koju imas... naravno uvek postoji kompromis koji moras da napravis ako si tako resio... ... za lovu koju imas (ako uzimas kompletan komp) jedino mi pada na pamet ona Comtrade konfiguracija + neki monitor... ali to je... ima li onog smajlija sa prstom u ustima? ![]() ![]() Pozz
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Da, ovo vazi za napajanje - nemoj kinesko...
Nadam se da covek nije mislio na DAW konfiguraciju sa monitorom za te pare ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|