|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Drug je uzeo gore navedenu kartu preko ebay-a. Sve je stiglo ok, postom itd. Jedino smo primetili da je malkice napukla prednja maska na jednom mestu. Instalacija je prosla bez problema i karta neprijavljuje nikakve greske sto se tice softwera.
E sad, ono sto je i mene i njega prvo zanimalo je koliko su preampi superiorniji u odnosu na moj trenutni maudio fasttrack usb ![]() ![]() Jel nesto moglo da se desi unutar karte (prouzrokovano padom ili sl.) da stvori ovakve "artifakte" ili mi ne umemo nesto da podesimo? Ovo se desava na oba mic ulaza i na svim line ulazima na zadnjoj strani modula... Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Nek proveri da nije stavio neke efekte na kanalima u patchmix dsp-u, mozda je zbog toga...
Ne znam sta drugo moze da bude... Ako je pala onda ili radi il' ne radi, kolko ja znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
nalijepi naljepnicu NEVE naprijed preko E-MU. reci klijentima da je ta debljina od transformatora, i ... digni cijenu snimanja na duplo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
taj fazon.
nemam problema sa tom kartom, da kucnem o drvo.. niti mi se chini da ima previshe bassa.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
skoro sam uporedjivao zvuk 1820m i konnekt 24d.
razlike su zaista minimalne, s tim sto tc ima za nijansu bolju dubinu (3d) i utegnutiji zvuk, sto pripisujem najverovatnije bolje resenom jitteru. jos jednom napominjem da su razlike minimalne i jedva cujne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Bio sam ubedjen da sam napisao odgovor?...
Elem, rapitao sam se na peaveyevom forumu i dobio odgovor da emu1820 nema pravi HiZ input, kao ni moja MOTU8pre. Kad gitaru ubodem prvo u pedalu pa onda u preamp karti sve radi "normalno". Znaci mora DIbox pre karte ako je potreban HiZ input... Mali off: Samo da se nadovezem na pozitivne komentare oko TCovih preampa. Bolji su bili (za nijansu doduse) i od ovog MOTU-a. Bas mi je krivo sto je crkao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
kako "podebljati" zvuk | jackob | Produkcija Elektronske Muzike | 26 | 02-06-2008 12:05 PM |