|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
moderator
|
![]()
Zanima me da li je jos neko od vas gledao ovaj cirkus na b92 veceras,da razmenimo utiske...
Posto je bilo ljudi na forumu koji su tvrdili kako ce ovaj svestski-nikad-do-sad-vidjeni-spektakularni-mega-show da napravi muzicku revoluciju u Srbiji sa legendarnim talentima koji su bili selektovani tako pazljivo i profesionalno citavih pola godine. ![]() Ijao,uau,dosla je 'pop diva' Anastacia na koju smo poslednji put obratili paznju negde pre deset godina ,muceci se posle toliko iskustva na sceni da uhvati ritam i otpeva 5 nota,upravo oduvana sa bine od jednog sasvim prosecnog kandidata ispodprosecnog show-a,ciji je clan zirija niko drugi nego Marina Tucakovic i 2 clana zirija iz isto tako ispodprosecnog 'Idola'. Da li samo ja vidim ovo ovako,ili je ovo zaista show business,koji ja ne mogu da skapiram ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja preferiram Grand Paradu.
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
mozda joj monitoring nije valjao
![]() Desava se, ne? ![]() Al' ona Sonja ju je oduvala kad je uletela. Garant je imala frku od terorista ![]() Jos kad je videla majstora iz LED 3 kako stavlja onu kitu i pusta goluba iz nje...jadna ![]()
www.ludekrawepunk.com www.myspace.com/ludekrawe www.myspace.com/studioheadroom www.headroom-production.com Last edited by dawid; 30-09-2008 at 12:48 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Eutanazija je katastrofa, cela emisija je tacno onakva kakvom sam je i zamislio jos proletos kada su poceli da vrbuju za ucesce...
Mislim da sam tada doneo jednu od najpamentijih odluka u svome zivotu... ![]() Treba definitivno streljati zbog loseg ukusa... ![]() Ili barem kamenovati... ![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ma ideje su dobre, samo realizacija jebe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Ideja da pravis male klonove?! Ma daaaaaj...
Pri tom muski pederasti, a zenske kriticne... Uzas!
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
hahahah bice frke i oko ovoga..
![]() inache ono shto sam chuo malo (bio sam oduzet) je bilo uzasno.. al nisam video te koji mashu sa patkama.. jesu to ovi iz leta? od njih me nishta ne bi chudilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |