|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
imam povezane hi fi zvucnike na luna2 karticu preko pojacala,i javlja mi se stalno pucketanje i krckanje u zvuku,menjao sam zvucnike,pojacalo i opet isto,cak sam iz nekoliko zvucnih promenio do sad i uvek je pucketalo.
jedino ne pucketa kad je sve tako isto povezano,a zvuk ide preko integrisane... sto bi trebalo da znaci da je do pci slota (malo verovatno),ili do drivera ili podesavanja,pa ako ima nekog ko bi mogao da mi pomogne... pocinje da me izludjuje vec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Posto bi trebalo da znaci da je do PCI slota, menjao si PCI slot?
Ako si menjao razlicite kartice, malo je verovatno da driveri za sve te kartice ne valjaju. Mozda je drajver od ploce? Pokusaj da disejblujes integrisanu muzicku ... Koja je ploca uopste? NF4?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem: Veliki latency u FL-u | Pavell | Computer Hardware | 1 | 01-12-2008 08:42 PM |
Nuendo 3.2 veliki problem | sinkronet | Audio Software | 9 | 11-11-2006 06:28 PM |
Veliki problem sa "SX3" !!! POMAGAJTEEEEE! | Patalo | Audio Software | 27 | 07-07-2005 11:17 AM |
veliki problem | roko | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 17-06-2004 08:45 AM |