| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  27-08-2008, 01:32 PM | #1 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 
				 |  PT useri javite se 

uberneinteligentna pitanja, al mislim da su na mestu.. Kao shto ste vec primetili, trazim zvuchnu kartu, i sad se neshto premishljam i prerachunavam, pa sam u fazonu da kupim 003 od digi-a.. iz par razloga: original sekvencer, koji se nece zabadati kao shto mi se sx zabada.. pracenje svetskih standarda, i udovoljavanje mushterijama znam kakvi su mu preampi i d/a konverteri.. (pricha se da su isti kao na 002, tako da sa tim imam iskustva) e sad, glupa pitanje su: kakva su vam iskustva sa samim pt-om? poshto tamo gde sam shljakao kao asistent je bio malo problematichan.. jako chesto se zabadao zbog buffer lenght-a.. iako je postavka bila: stereo traka sa matricom i nekoliko mono traka za snimanje vokala.. i kako shljaka sa krekovanim programima? znam, mogu dobiti ban zbog ovoga, ali ako vec kupim to, moracu i da jedem prokletu kartu.. recimo, tamo gde sam shljakao, lik je kupovao originale svega.. pa chak i sonnoxa (rtas/tdm, shta li je) iako sam prichao da ce uskoro i native varijanta.. pozdrav i hvala puno.. mislim da nije pitanje za sekciju studijske opreme, zato sam i stavio ovde.. | 
|   |   | 
|  27-08-2008, 01:42 PM | #2 | 
| Member Join Date: Aug 2005 Location: Novi Sad 
				 |  Re: PT useri javite se 

Ja sam bio odusevljen bombfactory paketom plugin-ova , jedna od stvari zbog kojih sam zavoleo pt!    | 
|   |   | 
|  27-08-2008, 02:42 PM | #3 | 

josh koji utisak?    | 
|   |   | 
|  27-08-2008, 03:04 PM | #4 | 
| Moderator Join Date: Jan 2005 Location: Novi Sad 

taj pro tools le koji ide uz njega ima samo 32 kanala - to znas?   | 
|   |   | 
|  27-08-2008, 04:03 PM | #5 | 
| Member Join Date: Aug 2005 Location: Novi Sad 

Uz Music Production Toolkit moze da se prosiri na 48 kanala.
		 | 
|   |   | 
|  27-08-2008, 04:06 PM | #6 | 
| Member Join Date: Sep 2006 

ako mislis da radis sa midijem intenzivno ,editing i malo ozbiljniji pristup,bolje odustani!
		 | 
|   |   | 
|  27-08-2008, 04:12 PM | #7 | 

o da.. razmishljam o tome.. znam, lakshe je u cubaseu.. al jednostavno nemam srece sa sx3 nikad.. uvek radim na nekom sjebanom.. chek, LE ima samo 32 kanala? a koja verzija onda ima vishe? i kolko para je ona? | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Sony (Sonic Foundry) Acid useri, ajmo!:) | Jan | Audio Software | 3 | 14-09-2009 01:55 PM |