|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Bio sam kod prijatelja pre neko vece i slusao ove monitore
dynaudio bm5 (pasivni) i odusevo sam se kako sviraju medjutim posle sam pricao sa leshom i on rece da ne valjaju jer na njima sve zvuci dobro u tom slucaju dzaba sto dobro sviraju ako ulepsavaju zvuk. ima li neko jos iskustva sa ovim kutijama? pozz korenjak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Divan monitor za slusanje ..... a Lesha ima pravo
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() ![]() tnx max p.s. daje li neka prodavnica kutije na kredu? artist? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
previshe ste bre vi svi ol skul.. dao bih celu ushtedjevinu da mogu da izbrishem proshlost i rad na ns10kama.. mada upravu su i lesha i max.. al opet, nije do monitora nego do choveka..
svi znamo da se mogu raditi do jaja mixevi i na audigy-ju i 200 jura zvuchnicima.. ako im nauchish prednosti i mane.. dobro, u ovom sluchaju, mane.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cuti ti sto ti svaki dobos osim pikoloa smeta ![]() @ Korenjak .... moji putevi ne bi vodili do Adama A7 , moji putevi bi vodili do Mackie 624 ( bio je jedan par za 600 tinjak evra ovde na forumu ) , ali to je opet " moj " put .... ti treba da cujes i vidis sta tebi odgovara ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
dobro nije bash tako..
![]() eto imash mackie i razmisli o osmicama.. ako ti je veci prostor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
A sta, tebi NS10m ostavile traumaticne tragove?
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
a ja sam ti kao neki strucnjak
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Senior Member
|
![]()
Sto znaci da treba uzeti neke na kojima sve lose zvuci, a tu imas mnogo veci izbor.
Quote:
I ne samo tebi, jer su bolji nego sto bi se iz cene (i firme) moglo predpostaviti. Bio u Artistu kad je decko slusao (ma hoce oni da puste) A7 i KRK V6, opredelio se za V6 i nije pogresio (decko radi samo elektroniku - dance). Quote:
To bi (pogotovo za tebe) bilo krajnje pogresno, jer vecina forumasa (verovatno) ne radi muziku koju ti radis, pa su velike sanse da na prvo mesto izbije nesto sto tebi uopste ne odgovara, a nesto sto bi tebi odgovaralo uopste ni ne dodje na listu, posto (mozda) niko (ili mali broj) nije imao priliku da cuje. Nego, ako te ne mrzi, navrati do mene da cujes jos 3 razlicita para monitora (ako ne racunam Avantone), pa glasaj sam. RM |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|