|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Pozdrav svima...
Jos pre nekoliko godina, video sam ovu klavijaturu u mitrosu (jos dok je bio u Skadarskoj), ali tada nisam imao ni para da je kupim niti sam se nesto preterano bavio time... Medjutim, bas mi nesto pade na pamet da je pogledam na netu, ali na zvanicnom sajtu nje - nema ! Hteo bih da znam da li je neko koristio doticnu spravu, kako mu se cini, i da li se isplati da je jurim, najzad, da li uopste ima negde da se pazari ? Koliko se ja razumem u te klavijature - to bi trebalo da su neke kao analog modeling - a imaju i XG standard. Koristio bih je za unos nota u sequencer ali mi se ponekad i svira, a da ne kacim sve na komp... Pogotovo ako ima to zezanje sa analognim oscilatorima... kao N.I. Reaktor ![]() Pozz
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 27-07-2008 at 07:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]()
Upravo sam pogledao Yamahin MM6 - to bi izgleda trebalo da je naslednik... ali nisam nasao ni u artistu ni u sky music... Da li neko zna gde to ima da se kupi i po kojoj ceni ?
Hvala unapred....
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
To bi trebalo da radi Mitros Music. Pogledaj tamo, oni su zastupnici Yamahe za Srbiju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
CS1x je najgora Yamaha koju sam svirao (a skoro sve digitalne yamahe sam probao, dosta i imao)... An1x je druga prica, to je njihov analog modeling, nije all around varijanta... mm6, ko moze da svari te dirke i kolicinu plastike...hm
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav.
![]() |
![]() |
#6 |
Superoperater
|
![]()
.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 29-07-2008 at 01:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
yamaha n12 | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 02-06-2009 07:29 AM |
yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 09:03 PM |
Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 04:12 PM |