|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Prvo bih pozdravio ekipu sa foruma. Vidim da je forum bogat informacijama pa se nadam da će jo? duuugooo ?ivjeti!
![]() Sad bi pre?ao na problem. U zadnje vrijeme mi se često de?ava kada ?elim snimiti flstudio projekt u kojem sam koristio stylus da mi flstudio izbacuje poruku da je do?lo do problema u snimanju stylusovih postavki i da se one neće snimiti. Kompletan projekt je snimljen osim stylusa. Kada nakon toga ponovno otvaram projekt, stylus je resetiran. Nema niti jednog loopa na njegovim kanalima i onda zna? ?to ti slijedi! ![]() Tra?enje i editiranje svih onih loopova po sječanju. Čini mi se da flstudio ima problema u komunikaciji sa stylusovim kanalima. Ali dok radim sa stylusom prije snimanja sve radi, bez ikakvih problema ?aljem stylusove kanale na kanale flstudio mixera. Već su i windowsi bili reinstalirani ali se i dalje često (ne uvijek) de?ava taj problem. Na webu nisam na?ao nikakvih podataka o tome problemu. Ima li tko kakvu ideju? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
mozda je demo?!
![]() |
#3 |
Member
|
![]() Last edited by silzg; 07-07-2008 at 10:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Koji FL Studio koristis? 7,8..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Fl 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
pa to se normalno desava da ne radi na nekim pluginovima
sacuvaj presets na samom pluginu je li,kakvu ti ovo metal-soul-elektroniku radis? |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stylus RMX 1.9e problem midi out | frkatonac | Audio Software | 1 | 15-10-2009 07:38 AM |
Stylus RMX problem | sRce | Audio Software | 9 | 16-03-2009 01:59 AM |